воскресенье, 1 июня 2014 г.


Регіональний урок, присвячений Дню Перемоги.


7 травня 2014 року в закладі проводився Регіональний урок, присвячений Дню Перемоги. Для проведення уроку обрали тему "Пісні обпалені війною", адже музика під час війни була просто необхідна кожній людині 

      Багато хто може подумати, що в такий складний час для країни було не до пісень. Але було, та ще й як! Адже скільки пісень написано під час війни! 
      Директор закладу Лобунська  Олена Анатоліївна та заступник директора з виховної роботи  Столярова Вікторія Іванівна довели це під час проведення Регіонального уроку по шкільному  радіо. Пісні воєнних років завжди слухаєш з невимовним почуттям гордості, любові і в той же час болю, душевного щему. Їх не можна слухати спокійно, вони не можуть залишити байдужою жодну людину. Ці пісні потрібні кожному з нас, це наша історія.  І сьогодні ми прослухали кілька пісень воєнних років, та історію їх створення, адже пісні – як люди: у кожної своя біографія, у кожної своя доля.
          На шкільній радіохвилі звучали: « Священна війна», « Темна ніч», « Смуглянка», « Катюша», « Солов'ї», « Степом…степом», « Огонек», « Мальви», « День Перемоги».
     І на цьому тема пісень обпалених війною не закінчена, протягом двох днів на перервах учні будуть слухати пісні та пам’ятати, що тема війни – це вічна тема і не залежить ні від чого.



Комментариев нет:

Отправить комментарий