пятница, 22 ноября 2013 г.


РОЗПОЧАЛИСЯ ПРЕДМЕТНІ ОЛІМПІАДИ

10 листопада відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з географії. Шість членів Клубу стали призерами: Нечитайло Володимир, Антоненко Каріна, Зубов Данііл, Зубова Анастасія, Сіпко Владислав, Полозюкова Софія, а Нечитайло Володимир став учасником ІІІ етапу.
ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ!

понедельник, 18 ноября 2013 г.

Єдина родина в центрі України

07 листопада о 8.00 відбувся Регіональний урок "Єдина родина в центрі України" присвячений 75 річниці утворення Кіровоградської області. Члени клубу прийняли активну участь в підготовці та проведені уроку: підібрано фото і відеоматеріали, читали вірші та твори написані учнями про свою малу Батьківщину. На урок запросили заступника директора Соколенко Л.І.




  

СНІД - хвороба століть

21 жовтня відбулася зустріч, організована виховним центром гімназії та членами КЛУБУ для учнів 10 - х класів, з лікарем - інфекціоністом кабінету довіри Тропак Мар'яною Дем'янівною, яка прочитала лекцію про СНІД. Мар'яна Дем'янівна навела сумну статистику хвороби в Україні та області, відповіла на запитання старшокласників.

Вогонь - це не іграшка.

З 11 по 15 листопада в гімназії проходив Тиждень знань Пожежної Безпеки  на тему "З вогнем не жартуй!" На виховний захід були запрошені представники Управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області. Старший лейтенант УДСНС Блошніченко А.О. розповів та продемонстрував правила користування вогнегасником. Відповідальна за зв'язки з громадськістю УДСНС Шабанова С.О. продемонструвала фільм про роботу служби з надзвичайних ситуацій та провела з старшокласниками вікторину.